Готуємо смачно та по-домашньому з “ПІК” (ФОТО-рецепт)

Опубліковано в 13:12 Важливі, Новини, У Пологах, Цікаво та корисно    493

У суспільстві існує широко розповсюджена думка, що приготування їжі є прерогативою саме жінок, але реалії сьогодення диктують свої умови, тож, багато чоловіків також полюбляють готувати, і роблять це неперевершено.

Сьогодні, новинний портал “ПІК” запускає свою унікальну рубрику «Готуємо смачно та по-домашньому з “ПІК”». Відтепер, щоп`ятниці, ми будемо публікувати по одному цікавому та, водночас, простому рецепту із фотографіями, які висвітлюватимуть основні моменти робочого процесу, тож, закликаємо приєднатися всіх кухарів-аматорів, та тих, хто зберігає гарні рецепти з приготування простих та смачних домашніх страв!

Осіннього похмурого дня хочеться тепла і затишку. Але смачно попоїсти хочеться завжди, тож, пропонуємо вашій увазі чудову страву, яку можна приготувати за короткий проміжок часу.

Сьогодні, ми з вами готуватимемо паштет з печінки. Рецептів даної страви існує багато, але пропонуємо вам власний, звичайно, лишаючи право на авторське доопрацювання.

Для початку, нам потрібні декілька простих інгредієнтів: на кілограм печінки (свинячої, курячої тощо) потрібно 3-4 середні морквини, два зубочки часнику, та 2-3 великих цибулини; 50 грамів масла (можна замінити смальцем, або олією), та приправи: сіль, перець за смаком.

Протягом 15 хвилин відварюємо печінку та лишаємо охолоджуватися. Тим часом, чистимо овочі та нарізаємо їх великими шматками.

Розжарюємо пательню та ставимо смажитися нарізані моркву, цибулю та часник. Через 5 хвилин додаємо печінку, також нарізану великими шматками. Сіль та перець додаємо за смаком.

Смажимо протягом 15 хвилин, та заливаємо водою. Далі тушкуємо ще 15 хвилин. Опісля того, як протушкована печінка з овочами охолоне, додаємо суміш до блендера (можна скористатися звичайною м`ясорубкою). Для того, щоб паштет не був сухим, додаємо шматочок вершкового масла до блендера та подрібнюємо.

Перекидаємо отриману масу до потрібної ємності, та смакуємо.

Ви маєте свої оригінальні рецепти приготування домашньої їжі? Будемо вдячні, якщо ви поділитеся ними!

ЄГОР КУРНОСОВ

1 коментар на “Готуємо смачно та по-домашньому з “ПІК” (ФОТО-рецепт)

  • В мене теж схожий рецепт, тільки я печінку не відварюю, спочатку в сковородку кладу шматочки сала, потім цибуля морква, а потім свіжа куряча печінка, та тушкую 30-40 хв. і через м’ясорубку, і виходить також як і у Вас смакота!

Залишити відповідь