Готуємо смачно та по-домашньому з ПІК: мойва у мікрохвильовці із прованськими травами (ФОТО-РЕЦЕПТ)

Опубліковано в 12:17 Новини, У Пологах, Фото-галерея, Цікаво та корисно    318

Ми вітаємо всіх кулінарів-аматорів та пологівців, які полюбляють прості, проте смачні страви домашньої кухні, у нашій щотижневій кулінарній рубриці.

А готувати сьогодні ми будемо мойву у мікрохвильовці із прованськими травами.

Для приготування страви нам знадобляться наступні інгредієнти:

1. 500 гр. свіжої мойви
2. 2-3 середніх цибулини
3. Сіль, перець та спеція “Прованські трави”
4. Майонез або сметана

Спочатку чистимо, миємо та викладаємо рибу щільним шаром на скляне деко.

Далі солимо та додаємо перець і прованські трави.

Опісля цього мастимо страву майонезом або сметаною.

Ставимо деко до мікрохвильовки на 25 хвилин та вживаємо страву гарячою.

На закупівлю інгредієнтів для приготування даної страви нам вистачило 45 гривень, 21 гривню з яких ми витратили на придбання 0,5 кг. свіжої риби, а решту – на спеції і майонез.

Тож, якщо ви маєте власні рецепти оригінальних та легких у приготуванні страв домашньої кухні, пропонуємо поділитися ними із редакцією та читачами Новинного порталу.

Залишити відповідь