Готуємо смачно та по-домашньому з ПІК: яблунево-сирно запіканка

Опубліковано в 22:15 Новини, Цікаво та корисно    180

У самий розпал Масниці, ми в своїй традиційній щотижневій рубриці приготували для своїх постійних читачів несподіваний рецепт: не млинці, і не вареники.

Сьогоднішня страва є не менш поживною та корисною, аніж традиційні страви української кухні.

Тож, сьогодні ми готуватимемо яблунево-сирну запіканку.

Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти:

1. 3 ст. л. цукру.
2. 1 кг. сиру.
3. 3 курячих яйця.
4. 100 г. вершків, або сметани.
5. 3 ст. л. манної крупи.
6. 3 яблука.
7. 3 гр. солі та соди.

Спочатку заливаємо манну крупу вершками, або сметаною, та залишаємо отриману масу на 20 хвилин у теплому місці.

Тим часом перемішуємо сир із жовтками, цукром та содою.

Далі взбиваємо білки із додаванням невеликої кількості солі.

Дрібно нарізані яблука кладемо у змащене маслом деко, та заливаємо отриманою сумішшю.

Готуємо протягом 40 хвилин у духовці, нагрітій до 200 градусів.

Таким чином, отримуємо смачний та поживний десерт для приємного вечора!

Залишити відповідь