ДЕРУНИ З КАБАЧКІВ – смакота до вашого столу!

Опубліковано в 11:08 В Україні, Новини, Цікаво та корисно    471

Це легка і ніжна страва, яка дуже швидко готується, тому чудово підходить на сніданок.

Вам знадобиться:

  • 2 кабачки;
  • 1 яйце;
  • 2 столових ложки борошна;
  • сіль за смаком;
  • кріп, часник або цибуля — за бажанням.

Приготування:

1. Натираєте кабачки на терці з великими вічками, солите.

2. Перемішайте гарненько і лишіть хвилин на 5-10, щоб овоч дав сік.

3. Далі його треба витиснути руками. Або відкинути на друшляк або марлю і вичавити зайву вологу.

4. До кабачків додати яйце й борошно — перемішати. Якщо берете кріп — покришіть дрібненько, цибулю або ж часник — на дрібну терку і в тісто.

5. Смажте, формуючи оладки великою ложкою. Як буде золотава скоринка з обох боків — викладіть на тарілку, вистелену паперовим рушником, щоб всотався зайвий жир.

Смачного! 

Залишити відповідь