Готуємо смачно та по-домашньому з ПІК: гарячий шоколад (ФОТО-РЕЦЕПТ)
Зазвичай, у своїй щотижневій рубриці “Готуємо смачно та по-домашньому із ПІК” ми готуємо смачні, поживні й легкі у приготуванні страви. Проте сьогодні ми готуватимемо напій, а саме: гарячий шоколад по-домашньому.
Справжній гарячий шоколад неможливо приготувати зі звичайного какао-порошку, або спеціальних водорозчинних гранул. Для цієї справи нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
1. 1 л. молока.
2. 200 г. чорного шоколаду.
3. 3 столові ложки крохмалю.
Спочатку ламаємо шоколад на невеличкі шматочки, які опісля розтоплюємо у підігрітому (але не киплячому) молоці.
Далі додаємо крохмаль та цукор (якщо потрібно).
Ретельно розмішуємо отриману масу та розливаємо у посуд. Для особливого смаку можна додати корицю, або зефір.
Тож, бажаємо своїм читачам смачного та теплого вечора разом із щойно приготовленим гарячим шоколадом.